Publicitate Video NUBA club Mamaia - Sezon estival 2023

  Zebra Advertising este agentia de publicitate care va ofera spre inchiriere spoturile publicitare pe panoul video LED amplasat in parcarea clubului NUBA din Mamaia, in sezonul estival 2023.

– dimensiune panou video LED 5.76 x 3.84 m

– suprafata totala panou video LED 22.12 m

– panoul video LED va fi amplasat in statiunea Mamaia, Club NUBA (Aleea Samanina x Aleea Olympia)

– spot video de 10 secunde afisat de 20 de ori pe ora.

Panoul video LED va fi disponibil in perioada 1 Iunie 2023 – 15 Septembrie 2023

Pentru oferta de pret ne puteti contacta la office@publicitate-outdoor.ro sau la numarul de telefon 0740 278 460

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.