Grafica publicitara

  Grafica publicitara reprezinta transpunerea in ilustratii a viziunii companiei. Realizarea continutului porneste de la o idee si ajunge la produs finit.

Procedura nu este deloc simpla, insa elementele artistice se imbina perfect cu cele tehnice, acolo unde exista talent, implicare si pasiune.

Zebra Advertising va ofera consultanta si servicii de creare grafica pentru toate proiectele de promovare pe care le aveti.

Nu toate companiile au un departament specializat pe design grafic, fiind necesar suportul unei agentii de publicitate pentru crearea continutului vizual care va fi expus.

Serviciile de grafica publicitara cuprind:

– grafica panouri publicitare
– grafica steaguri publicitara
– grafica pentru colantare autobuze, tramvaie, centre de bilete din reteaua STB
– grafica pentru colantare autoturisme

Grafica publicitara cuprinde o zona mult mai mare decat cea de publicitate outdoor, serviciile oferite cuprinzand si:

Materiale publicitare: pliante, brosuri de prezentare, cataloage de produse, afise publicitare – postere, fluturasi /flyere, reclame tiparite, mape prezentare;
Grafica outdoor: roll-upuri, postere, bannere si mesh-uri;
Grafica publicitara publicatii (reviste, ziare, cataloage);
Creatie grafica: logo, ilustratii grafice, etichete, design ambalaje, packaging;
Design materiale promotionale, calendare si personalizare grafica agende, carti de vizita

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.