Tablouri CANVAS

  Pânza folosită în producerea tabloului canvas este din bumbac 100%, de calitate superioară. Suprafața printabilă este acoperită cu un strat special din poliester, pentru a obține culori vii și, cel mai important, rezistență în timp.

  Printarea se realizează folosind echipamente dedicate acestui proces.

  Fiecare pânză tiparită are un alt profil de culoare, pentru a obține efectul și nuanțele imaginii originale.

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.