Inchiriere spatii publicitate metrou Metrorex Bucuresti

   Zebra Advertising va ofera spre inchiriere spatiile publicitare in interiorul si exteriorul garniturilor de metrou, pe toate magistralele – M1, M2, M3 si M4.

Magistralele de metrou sunt tranzitate zilnic de peste 700.000 de persoane, iar variantele de expunere sunt:

– stickere amplasate in interiorul garniturilor de metrou
– colantarea usilor si a geamurilor pe exterior

  Principalul avantaj al campaniei publicitare in sau pe metrou, este reprezentat de fluxul foarte mare de calatori zilnici, astfel garantand vizibilitatea sporita a reclamelor.

Spatiile publicitare din interiorul sau exteriorul unui metrou pot fi inchiriate integral, astfel ca nu putem combina mai multe campanii in acelasi timp.

Pentru a verifica disponibilitatea garniturilor de metrou, ne puteti trimite un email la office@zebra-advertising.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.