Reclama ta pe panouri publicitare digitale amplasate in Bucuresti

 Zebra Advertising va ofera solutii de publicitate DOOH pe panouri publicitare video LED digitale amplasate in zonele intens circulate din Bucuresti.

Spoturile publicitare sunt difuzate in calupuri, durata standard a unui spot video fiind de aproximativ 10 secunde, afisat o data la 3, 6, sau 12 minute in functie de solicitarea clientului.

Dimensiunea panoului digital variaza de la 17mp la 72mp in functie de locatia aleasa.

 Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati pe office@zebra-advertising.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.