Publicitate culoar sosiri - Aeroport Henri Coanda Otopeni

  Zebra Advertising este agentia de publicitate care va ofera pentru inchiriere, spatiile din inteiorul si exteriorul Aeroportului Henri Coanda Otopeni.

Colantare culoar sosiri:

  • Material: autocolant
  • Inaltime afisaj: 1 m
  • Lungime afisaj: 73 m
  • Suprafata totala: 73 mp

Pentru a verifica disponibilitatea si oferta de pret, ne puteti trimite o cerere de oferta la office@zebra-advertising.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.