Inchiriere spatii publicitare in Pitesti Retail Park

Zebra Advertising in parteneriat cu Pitesti Retail Park, va pun la dispozitie spatii de inchiriat pentru reclama Indoor sau Outdoor in cadrul centrului comercial.

RECLAMA PE CUB EXTERIOR

Publicitate outdoor prin inchirierea spatiului publicitar amplasat pe cubul exterior amplasat in parcarea centrului comercial.

Detalii tehnice: 6 x 6 m, 4 fete

RECLAMA PE USA GLISANTA

Publicitate Indoor / Outdoor prin inchirierea spatiului publicitar special amenajat pe usile glisante de la intrarea/ iesirea din centrului comercial.

EXPUNERE AUTO IN CENTRU COMERCIAL

Expunere auto in centru comercial: 12 -18 mp

Amplasare: parter

STANDURI PROMOTIONALE

Inchiriere standuri promotionale amplasate pe coridoarele centrului comercial.

Detalii tehnice: 2 – 12 mp

PROMOTERI

Promoteri zilnici sau saptamanali pentru campanii de publicitate.

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.