Colantari vitrine si spatii comerciale

  Colantarea si inscriptionarea vitrinelor dintr-un spatiu comercial (geamurile magazinului) reprezinta forma creativa de comunicare avuta cu potentialii clienti, pentru a transmite mesaje grafice si text.

  Colantarea se poate realiza cu autocolant decupat la cutter, autocolant printat si laminat, folie de sablare si windows graphic – autocolant cu perforatii (se poate vedea numai din interior spre exterior).

  Departamentul nostru de design grafic va sta la dispozitie pentru realizarea graficii.

Dupa realizarea graficii se va face o simulare pe care se va primit bunul de tipar, dupa care urmeaza productia si decorarea (montajul).

Colantare vitrina
Window Graphic
Sablare geamuri

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.