Publicitate video in aeroportul Henri Coanda Otopeni pe ecrane format landscape

  Reclama video sub forma de spot publicitare este redata pe 41 de ecrane format landscape in interiorul aeroportului Henri Coanda Otopeni.

Frecventa repetabilitate: 5 minute sau multiplu de 5

– 15 ecrane amplasate in zona libera, terminal plecari si terminal sosiri
– 26 ecrane amplasate in zona restrictionata, terminal plecari
– Ecranele sunt amplsate in unitatile de tip lounge din cele 2 terminale

Pentru a verifica disponibilitatea si oferta de pret, ne puteti trimite o cerere de oferta la office@zebra-advertising.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.