Inchiriere spatiu reclama fatada magazin Unirea Shopping center

Zebra Advertising va ofera consultanta si servicii de inchiriere spatii publicitare pe fatada magazinul Unirea Shopping Center din Bucuresti.

Spatiul disponibil pentru expunere OOH mesh pe fatada magazinul Unirea Shopping Center este cuprins intre 500 si 1000 mp.

Pretul chiriei este personalizat per proiect si se calculeaza punctual in functie de perioada de expunere solicitata.

Exceptand pretul chiriei lunare pentru afisare publicitate mesh magazin Unirea Shopping Center, se va mai achita:

– productie / mp
– decorare / mp
– iluminare / luna

Pentru a verifica disponibilitatea spatiilor pentru reclama pe fatada magazinului Unirea Shopping Center Bucuresti, ne puteti trimite o solicitare de oferta la office@zebra-advertising.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.