Caseta luminoasa

 Zebra Advertising confectioneaza casete luminoase cu 1 fata (simpla fata) sau 2 fete (dubla fata)-in consola.
Caseta luminoasa este una dintre cele mai populare metode de promovare a siglei si evidentiaza reclama atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi.

Iluminarea se realizeaza din interior, aceasta avand fata detasabila pentru a facilita montajul si service-ul.
Iluminarea se realizeaza cu tuburi fluorescente (neon), cu module LED sau cu banda LED.

Montajul este asigurat de o echipa specializata.
La inaltimi mici montajul casetelor luminoase poate fi facut din scara , la inaltimi medii cu schela iar la mari inaltimi cu nacela sau alpinisti.

Pretul casetelor este dat de materialele folosite, dimensiune si sistemul de iluminare.
Caseta luminoasă poate fi decorată cu autocolant printat (cu sau fără laminare), cu autocolant translucent decupat pe contur, sau cu imprimare directă pe poliplan sau plexiglass.

  Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati pe office@zebra-advertising.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.