Publicitate DOOH mobila

 Zebra Advertising ofera publicitate outdoor de tip DOOH (Digital Out Of Home) si solutii de publicitate mobila prin difuzarea de clipuri publicitare pe panouri LED de rezolutie mare, angrenate direct in traficul urban.

Publicitatea stradala DOOH este difuzata pe van-uri in miscare ce sunt dotate cu ecrane LED si ofera o vizibilitate deosebita.

Publicitatea mobila de tip DOOH ofera avantajele tehnologiei si targetarea eficienta a reclamelor video in mediul urban, exact acolo unde este cea mai mare vizibilitate.

AVANTAJELE PUBLICITATII MOBILE

Integrand reclamele de tip DOOH in strategia de marketing a companiei, puteti comunica eficient cu potentiali clienti care sunt in trafic sau pe strada, reclamele mobile avand o vizibilitate remarcabila.

EXPUNERE PERSONALIZATA

Amplasarea unui VAN in proximitatea unui punct cu flux de trafic intens, sau a unui eveniment public precum un concert, targ sau expozitie poate reprezenta un avantaj strategic.

De asemenea, in cadrul unei campanii putem stabili rute si locatii predefinite pentru unul sau mai multe VAN-uri, pentru a maximiza potentialul de afisare.

EXPUNERE SEGMENTATA

In functie de profilul si strategia de marketing a beneficiarului, derularea campaniei de publicitate poate fi realizata pe trasee predefinite sau personalizate, pentru segmentarea publicului tinta.

Soferii, pasagerii, pietonii si riveranii pot fi segmentati pe grupe de interes in functie de numeroase repere si clasificari stabilite conform fisei strategice.

SERVICII DE PROMOVARE DOOH

Zone de interes pe traseul dinamic din Bucuresti: Zona Piata Unirii, Zona Piata Universitatii, Zona Piata Romana, Zona Aviatorilor, Zona Aviatiei (Mall Promenada), Zona Pipera, Zona Piata Alba Iulia, Zona Victoriei, Zona Stefan Cel Mare.

Pentru campaniile desfasurate in alte orase, solicita oferta!

LOOP

Traseu dinamic
Afisare in LOOP de maxim 6 campanii
Interval afisare dinamic: 8h /zi
Nr. minim afisari /zi (3 ecrane): 1440 (10 secunde/afisare)
Pachet fara limita de zile

EXCLUSIVITATE

Traseu dinamic
Afisare in EXCLUSIVITATE
Interval afisare dinamic: 8h /zi
Nr. minim afisari /zi (3 ecrane): 8640 (10 secunde/afisare)
Pachet fara limita de zile

PACHET

Traseu dinamic
Afisare in LOOP de maxim 6 campanii
Interval afisare dinamic: 8h /zi
Nr. minim afisari /zi (3 ecrane): 1440 (10 secunde/afisare)
Pachet 15 zile lucratoare

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.