Publicitate in statii autobuz si tramvai

  Zebra Advertising va oferta spre inchiriere, spatii publicitare amplasate in statiile de autobuz si tramvai, din reteaua STB Bucuresti dar si in restul oraselor mari din tara.

Spatiile publicitare sunt pe liniile metropolitane si regio urbane.

Perioada de inchiriere a spatiilor publicitare este de minim o luna.

  Pentru a putea verifica disponibilitatea spatiilor din statiile de autobuz si tramvai, ne puteti trimite o cerere de oferta la office@zebra-advertising.ro cu orasul si strazile care prezinta interes.

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.