Reclama ta pe panouri publicitare digitale amplasate in Pitesti

 Zebra Advertising va ofera solutii de publicitate DOOH pe panouri publicitare video LED digitale amplasate in zonele intens circulate din Pitesti.

Spoturile publicitare sunt difuzate in calupuri, durata standard a unui spot video fiind de aproximativ 10 secunde, afisat o data la 3 sau 6 minute in functie de solicitarea clientului.

Panourile LED sunt amplasate in urmatoarele locatii din Pitesti:

  • Strada Triviale Nr.14
  • Calea Bucuresti Nr.2
  • Bd. Fratii Golesti Nr.150
  • Calea Campulung Nr.1D
  • Strada Smeurei Nr.58
  • Bd. I.C. Bratianu Nr.54
  • Bd. I.C. Bratianu Nr.29

Dimensiunea panourilor digitale este de 4 x 3m sau 3 x 2m.

Orarul de functionare al panourilor video este de la 07:30 pana la ora 24:00, astfel asigurand o expunere video indelungata pe toata perioada zilei.

 Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati pe office@zebra-advertising.ro

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.