Publicitate in lift

 Zebra Advertising va ofera servicii de inchiriere spatii publicitare din lifturi amplasate in ansambluri rezidentiale din Bucuresti dar si in hoteluri din statiunea Mamaia.

  Având în vedere faptul că fiecare dintre noi, utilizează ascensorul în medie de 6 ori pe zi, fiind lipsiţi de alte activităţi, vizualizăm orice mic detaliu, ce ne captează atenţia. Pornind de la această premisă, dorim să promovăm un nou concept al reclamei, şi anume publicitatea în lift. Acest tip de reclamă, vine cu o serie de avanataje menite să promoveze imaginea clienţilor noştri si.

  Contractele semnate cu asociațiile de proprietari ne oferă exclusivitate publicitară, iar excelenta colaborare cu reprezentanții acestora, ne ajută să obținem în timp real, informații despre starea tablourilor.

  Un alt avantaj important este poziţionarea strategică a tabloului publicitar în interiorul cabinei de lift, situat lângă panoul de comandă al ascensorului, la o înălţime medie, fiind accesibil tuturor.

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.