Publicitate outdoor in Eforie Nord - Mesh - Sezon estival 2023

  Zebra Advertising este agentia de publicitate care va ofera spre inchiriere spatiile publicitare disponibile in Eforie Nord, Mesh pe cladire – Bulevardul Republicii.

Lateral spre Hotel Europa
Dimensiuni: – inaltime 14m – latime 17m

Lateral trecere pietoni:
Dimensiuni: – inaltime 14m – latime 11m

Lateral mare spre Constanta:
Dimensiuni: – inaltime 14m – latime 27m

Perioada inchiriere: 4 luni (Iunie – Septembrie)

 

Pentru oferta de pret ne puteti contacta la office@publicitate-outdoor.ro sau la numarul de telefon 0740 278 460

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.