Colantare auto integrala sau partiala, window graphic

  Zebra Adversiting impreuna cu partenerii sai, dispune de un spatiu special conceput pentru efectuarea colantarii integrale sau partiale.

  Spatiu ventilat si climatizat pentru colantare auto profesionala si pentru lucrari in regim de urgenta. Acest spatiu ne ofera garantia ca materialele folosite vor adera perfect pe suprafata masinii si vor ramane lipite un timp indelungat.

  Echipamente cutter plotter pentru decupare stickere, sabloane etc. Personal calificat pentru machetare grafica, DTP si print. Taierea la cutter plotter este automatizata, rapida si extrem de precisa. Peste 60 de culori disponibile, autocolantul are un adeziv permanent care permite aplicarea pe orice suprafeta neteda, inclusiv pereti interiori, sticla si colantarea masinilor. Adezivul oferta o rezistenta marita la intemperii si va rezista 4-5 ani, indiferent dacă este utilizat în interior sau în exterior.

  Stoc intern de materiale pentru a satisface cerintele urgente ale clientului.

  Consultanta de specialitate pentru alegerea solutiei optime pentru fiecare lucrare in parte.

 Preturile colantarilor auto variaza in functie de fiecare proiect, de dimensiune, complexitate, volum de munca cat si de alte aspecte tehnice, de aceea, pentru un tarif corect, va rugam sa ne furnizati detalii legate de proiectul dvs. iar echipa noastra va va furniza in cel mai scurt timp posibil un pret fix si avantajos pentru colantarea autoturismului dvs.

  Pentru un numar mai mare de masini se pot oferi reduceri semnificative.

 

Colantare auto
Window Graphic
Colantare pe sticla

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.