Publicitate video in locatii premium din Bucuresti

   Zebra Advertising va ofera spre inchiriere spoturi publicitare pe panouri digitale amplasate in peste 100 de locatii premium din Bucuresti.

Panourile digitale sunt amplasate in locatii cu trafic intens iar in functie de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra, se pot alege locatiile unde expuneti clipul video.

Spotul video este de 10 secunde in loop la 2 minute.

Pentru oferta de pret ne puteti trimite un email la office@zebra-advertising.ro

Reclama video - Loka Lounge

Reclama video - Funky Herastrau

Reclama video - Hotel Arc De Trioumphe

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.