Window Graphic: design, print si montaj

 Principala sa caracteristică este aceea că persoanele aflate în spatele foliei tip Window graphics (One way Vision) pot să vadă prin ea, si se poate astfel utiliza la colantare pe autoturisme, autobuze etc.

 Se poate utiliza şi pentru supraveghere sau reclama în magazine, supermarket-uri, depozite, sedii de banca, sedii firma, etc. Privit însă din afară, aspectul lui este foarte asemănător cu cel al autocolantului PVC clasic imprimat, astfel că nu permite ca trecatorii să poată vedea în interiorul spațiului decorat. Suportul este un autocolant PVC cu perforaţii, având suprafața de culoare alb-lucios, cu adezivul de culoare neagră.

   Autocolantul tip Window graphics (One way Vision) se imprimă cu printere de format mare care folosesc cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent.

  Aplicat pe suprafeţe de sticlă, autocolantul tip Window Graphics (One Way Vision) crează spații de reclamă, iar în același timp oferă protecție vizuală a spațiilor astfel decorate.
Raportată la suprafața totală, suprafața printabilă este de 59%, iar diametrul perforațiilor este de 1.6 mm. Distanța dintre găuri este de 2.4 mm.
  Montajul autocolantului pentru geamuri (window graphic) este mult mai usoar decat cea a unor autocolante clasice, gaurile din material permitand scoaterea bulelor de aer.

Zebra Advertising va poate ajuta cu designul grafic, print windows graphic dar si montaj.

× How can I help you?