Reclama video pe masini carsharing - Bucuresti

  Cea mai noua inovatie in domeniul de oudoor advertising o reprezinta publicitatea oudoor mobila. De obicei sub forma de car-advertising prin panouri LED montate pe vehicule, oferind avantaje competitive fata de metodele clasice.

  Panourile video LED de inalta rezolutie sunt montate pe flote de masini din carsharing (UBER,BOLT, FREE NOW), ruland zilnic minim 8 ore de reclame sub forma de spoturi publicitare. Fiecare masina parcurge minim 1000 km pe saptamana in Bucuresti si zonele limitrofe.

  Ecranele LED pot reda clipuri video sau imagini o data, de doua sau maxim trei ori pe minut, in loop, la intervale de 10, 15 sau 20 de secunde.

  Pachetele publicitare sunt flexibile, oferind control asupra duratei, frecventei si materialelor publicitare.

Exemple pachete:
– intre 21.000 si 21.500 afisari / luna
– intre 42.000 si 42.500 afisari / luna
– intre 63.000 si 63.500 afisari / luna
– intre 84.000 si 85.000 afisari / luna
– intre 105.000 si 106.500 afisari / luna

Numarul de afisari si durata promotiei determina numarul de ecrane ce vor fi folosite.

Periodic se ofera clientuluji un raport referitor la rute parcurse si timpul petrecut in trafic.

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.