Publicitate in mall si centre comerciale

  Pe măsură ce pandemia scade, ne întoarcem încet la normal. Revenirea la normal înseamnă și revenirea expunerii in centrele comerciale.

  În apogeul pandemiei, multe mall-uri au fost închise sau și-au redus drastic traficul.

  Un sondaj recent realizat a constatat că aproape două treimi dintre consumatori spun că se simt confortabil să viziteze mall-urile, o creștere de 7% în doar câteva săptămâni. În plus, aproape jumătate dintre respondenți au declarat că sunt încântați să se întoarcă la mall după ce s-au bazat din ce în ce mai mult pe site-uri de cumpărături online în timpul pandemiei.

  Ce înseamnă asta pentru clientii care folosesc metodele de recla din mall? Este timpul să re-investigați oportunitățile de publicitate la mall-uri. Multe sunt la fel cu cele post-pandemie în ceea ce privește ceea ce este disponibil, dar rețineți că, odată cu întoarcerea cumpărătorilor la mall-uri, cererea mare de publicitate poate reduce stocul și poate crește prețurile.

Am pregătit un ghid cuprinzător pentru publicitatea în centrele comerciale. Aflați mai multe despre tipurile de publicitate disponibile, prețuri și sfaturi pentru a profita la maximum de cheltuielile pe care le aveti alocate pentru publicitare.

Beneficiile reclamelor din mall (centre comerciale)

De ce este publicitatea în mall-uri o idee eficientă și care branduri beneficiază cel mai mult de pe urma ei? Răspunsul la această întrebare diferă cu siguranță de ceea ce am fi spus acum doi ani. Înainte de pandemie, viitorul mall-urilor părea mai discutabil. Locurile vacante în magazine au crescut, iar traficul pietonal a scăzut, în parte datorită creșterii cumpărăturilor online.

Pandemia a schimbat lucrurile în două moduri principale:

– De când a început pandemia, oamenii au evitat în mare măsură situațiile de aglomerație. Centrele comerciale au început să contracareze această tendință recent, oferind un loc de adunare unde oamenii se pot distanța social mai ușor decât într-un cinematograf.

– Oamenii s-au săturat doar de cumpărături online. Vor să vadă în persoană lucrurile pe care le cumpără.

Traficul pietonal după pandemie din mall-uri este în creștere. Deci cine are de câștigat cel mai mult? Brandurile ale căror produse pot fi achiziționate în interiorul mall-ului sunt cei mai mari beneficiari. Reclama unui produs care poate fi cumpărat în apropiere vă asigură că nu vă pierdeți clientul între punctul A și punctul B, oricât de departe ar fi. Magazinele pot câștiga, de asemenea, un avantaj prin vânzările publicitare.

-Publicitatea în mall include orice fel de anunț afișat într-un mall. Ele pot apărea pe tavane, mese, lifturi, uși și multe altele.

Cele mai comune reclame la mall-uri includ:

Reclame luminoase de inteior: afișaje mari cu iluminare din spate. De obicei de sine stătătoare pe aleile mall-ului.

Reclama pe scară rulantă sau lift.

Bannerele pe tavan: Agatate de tavan și pot fi realizate din vinil sau alt material.

Bannere mici sau mari: agățați în alte părți ale mall-ului și sunt de obicei mai subțiri decât bannerele de tip sky.

Banner exterior: banner exterior afisat pe fatada mall-ului

Reclama in zona de food court: publicitate pe mesele din food court.

Semnalizare digitală: Ecrane situate în tot mall-ul care redau videoclipuri. Aceste videoclipuri includ conținut de divertisment amestecat cu reclame sau pot reda doar reclame, care se rotesc prin mai mulți agenți de publicitate.

Cat costa sa faci publicitate intr-un mall?

Tarifele de reclamă la Mall diferă în funcție de tipul de anunț pe care îl doriți și de unde faceți reclamă. Gama de prețuri poate varia, dar în general costă mai puțin decât anunțurile standard din industria OOH.

Mass-media utilizată în mall-uri are prețuri variabile, ceea ce face dificilă stabilirea unui cost mediu. Ce primești pentru banii tăi? Majoritatea campaniilor de publicitate din mall durează patru săptămâni. Puteți alege cu certitudine ceea ce cumpărați. Nu trebuie să cumpărați toate tipurile diferite de reclame și este posibil să descoperiți că unele funcționează mai bine decât altele, în funcție de obiectivele dvs.

Pentru a afla disponibilitatea si preturile pentru variantele de publicitate din mall, ne puteti trimite un email la  office@publicitate-outdoor.ro

× How can I help you?