Spatii publicitare - Plaja Dunarea Galati

  Zebra Advertising este agentia de publicitate care va ofera spre inchiriere spatiile publicitare amplasate in incinta Plaja Dunarea din Galati.

Plaja Dunarea este cel mai mare parc acvatic din sud-estul Romaniei, avand un flux de persoane de minim 1000 de persoane pe zi.

Plaja Dunărea este dotată cu un bazin cu valuri, o piscină de relaxare cu tobogan pentru adulți, o piscină pentru copii dotată cu un ansamblu de topogane.
Are topoganul cu cea mai mare cădere de apă din România, umbrele, șezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single și duble.
Plaja Dunarea este o investitie de tip Aqua Park
Pentru promovare sunt foarte multe posibilitati si cu vizibilitate garantata

Spatii publicitare disponibile:

  • Prisma casa bilete
  • Banner gard parcare (max. 16×2 m)
  • Prisma aleea principala topogane
  • Banner aleea pietoni (max 16x 1.5 m)
  • Prisma food court
  • Prisma parcare

Pentru oferta de pret ne puteti contacta la office@publicitate-outdoor.ro sau la numarul de telefon 0740 278 460

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.