Publicitate in taxi

  Zebra Advertising va ofera solutii de publicitate în taxiuri, reclamele rulând pe dispozitive tip tabletă, instalate pe tetierele scaunelor. Este una dintre cele mai eficiente metode de publicitate, deoarece:

– tabletele sunt instalate la nivelul ochilor pasagerilor;
softul creat anuleaza orice funcție a tabletei așadar, clienții nu pot intra în alte aplicații, schimba reclama sau bloca tableta.
– reclamele nu pot fi oprite de către clienți și nici nu sunt afectate de aplicații precum ad blocker;
– reclama va rula doar atunci când clientul se află în mașină, astfel fiind eliminați timpii morți;
– aveți acces la rapoarte detaliate legate de campaniile dumneavoastră, putând urmări în orice moment metricile vizualizărilor;
– dispunem de o flotă de peste 10000 de mașini/ecrane aflate în marile orașe din România (București, Cluj, Craiova, Brașov, Constanța, Oradea, Iași, etc).

Tipuri de continut

  Puteți alege dintre mai multe soluții, în funcție de cea care se potrivește cel mai bine campaniei dumneavoastra:

– Imagini statice afișate pentru 20s – 30s
– Fișiere video în format mp4/avi, 20s – 30s
– Bannere statice/dinamice afișate ca header/footeras header/footer

  Atât imaginile statice, cât și videoclipurile, pot include coduri QR pentru direcționarea clienților către afacerea/produsul dvs. prin instalarea aplicației mobile sau vizualizarea site-ului.

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii de publicitate calitative si accesibile.

Viziune

Pe zi ce trece ne străduim să depășim așteptările tale și să fim cea mai bună versiune a noastră, pentru a menține constant standardul de calitate și profesionalism. Ne dorim să construim legături strânse și pe termen lung, pentru că uniți, e mai ușor să obținem progresele pe care fiecare ni le dorim.

Politica

Clientii nostri sunt tratati la fel, primind servicii de calitate, indiferenta daca acestia sunt multinationale sau companii mici. Comunicarea si sprijinul oferit clientilor nostri in proiectele de promovare, reprezinta atuurile noastre cu care ne mandrim si care ne reprezinta.