De ce sa iti colantezi masina?

  Raspunsul este simplu, beneficiezi de publicitate gratuita si esti scutit de taxe conform Cap. VI din Codul Fiscal, Art. 272, alin. 5 care prevede:

(5) Nu se datoreaza taxa pentru folosirea mijloacelor de reclama si publicitate pentru afisajul efectuat pe mijloacele de transport care nu sunt destinate, prin constructia lor, realizarii de reclama si publicitate.

Vehiculul personal sau al companiei, este cel mai ieftin si practic mijloc de promovare OUTDOOR. Fie ca automobilul se afla in trafic sau in parcare, zona colantata cu detaliile afacerii tale va atrage atentia participantilor la trafic, dar si a pietonilor.

Zebra Advertising impreuna cu partenerii sai, va ofera consultanta in procedeul de colantare (alegerea sau crearea graficii, tipului de material folosit, zonele de interes unde se va colanta masina), suport pe partea de grafica, dar si o executie rapida si de calitate.

Pentru toate proiectele se face simulare si se primeste aprobarea clientului.

Colantarea auto se efectueaza de obicei intr-o singura zi, iar durata colantarii variaza de grafica si elementele aplicate pe masina.

× How can I help you?